Kia

Kia tarjoaa kattavan valikoiman autoja jokaiseen makuun sekä markkinoiden pisimmän takuun. Kian raikkaalla, rohkealla ja ympäristöystävällisellä mallistolla on kilpailukykyiset hinnat, ja autot säilyttävät hyvin jälleenmyyntiarvonsa.

Kia tarjoaa ainoana automerkkinä jokaiselle 1.1.2010 jälkeen myydylle tai rekisteröidylle Kia-autolle 7 vuoden tai 150 000 kilometrin takuun. Takuuta täydentävät 7–12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu ja 5 vuoden maalitakuu sekä jokaiseen uuteen Kiaan vuodeksi veloituksetta myönnettävä Kia 24h Tiepalvelu. Poikkeuksellisen pitkä takuu merkitsee huolettomien kilometriä lisäksi parempaa jälleenmyyntiarvoa, sillä jäljellä oleva takuuaika siirtyy autoa myytäessä seuraaville omistajille.

Kia Motors on moderni, dynaaminen ja intohimoinen autonvalmistaja, joka painottaa laatua ja suunnittelua. Se on yksi maailman viidestä suurimmasta autonvalmistajasta. Delta-konsernin emoyhtiö Delta Motor Group Oy tuo maahan Kia-autoja.

Kian viralliset sivut löydät osoitteesta: www.kia.fi

Namupassi suoraan lapaan - Katso Kia-tarjous!

* Uusien autojen hinta- ja varustetiedot voivat olla suuntaa-antavia emmekä vastaa niiden oikeellisuudesta. Voimassaolevat tiedot saat liikkeistämme.

Uudet heti ajoon autot