Opel

Opel on yksi Euroopan suurimmista autonvalmistajista. Sen ohjaava periaate on ”Wir leben Autos”. Merkki pyrkii tekemään matkoista tehokkaampia, mukavampia ja nautittavimpia sekä kehittää edullista tekniikkaa, jonka avulla voidaan parantaa autojen turvallisuutta ja suorituskykyä. Opel tarjoaa monipuolisia ja kiinnostavia ratkaisuja päivittäisiin ajotarpeisiin.

Opel-autojen muotoilun yksityiskohdat tehdään muodoiltaan ja toiminnoiltaan täydellisiksi. Tämä onkin Opelin uuden muotokielen perusolemus, joka on ilmaistu motossa ”veistoksellinen taiteellisuus yhdistettynä saksalaiseen tarkkuuteen”.

Opelin uuden auton takuu on voimassa 2 vuoden ajan ajomatkasta riippumatta. Vivarolle, Movanolle ja Combo D-mallille annetaan lisäksi jatkotakuu, joka kattaa valmistajan myöntämän 2 vuoden takuun jälkeisen kolmannen vuoden tai 120.000 kilometriin asti. Delta Auto myy Opel-malleja Forssassa.

Siirry tästä Delta Auton Opel-merkkisivustolle: opel.delta.fi

* Uusien autojen hinta- ja varustetiedot voivat olla suuntaa-antavia emmekä vastaa niiden oikeellisuudesta. Voimassaolevat tiedot saat liikkeistämme.

Uudet heti ajoon autot